Bedrijfsprofiel

Al meer dan 25 jaar in het vak...

Acon BV is een veelzijdig allround bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat. De onderneming is opgericht in 1980 en gevestigd in Lemelerveld. Met een Team van circa 25 vakkundige medewerkers heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van afrasteringen en beschoeiingen. Diverse producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De opdrachten worden hoofdzakelijk in Noord, Oost en Midden Nederland uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers, zoals semi- en rijksoverheden, waterschappen, gemeentes en natuurorganisaties. Ook levert Acon aan tal van bedrijven in de GWW Sector maar ook particulieren kunnen en beroep op ons doen. Om welke werken het ook gaat, Acon BV regelt het snel, vakkundig en veilig. 

In de loop der jaren zijn er door Acon BV steeds nieuwe activiteiten ontplooid om haar klanten en opdrachtgevers een zo compleet mogelijk pakket te kunnen bieden op het gebied van afrasteringen en beschoeiingen. Ook voor de toekomst heeft Acon BV als doel het continu verbeteren van de kwaliteit, voor zowel haar diensten als haar producten en waar mogelijk het uitbreiden van het assortiment op haar vakgebied. 

Door het kwaliteitszorgsysteem continu te blijven verbeteren zorgen we ervoor dat onze organisatie beheersbaar en flexibel blijft. Wij zijn daarom ook in het bezit van vele kwaliteitskeurmerken.