Bedrijfsprofiel

Al meer dan 25 jaar in het vak...

Acon BV is een veelzijdig allround bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat. De onderneming is opgericht in 1980 en gevestigd in Lemelerveld. Met een Team van circa 25 vakkundige medewerkers heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van afrasteringen en beschoeiingen. Diverse producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De opdrachten worden hoofdzakelijk in Noord, Oost en Midden Nederland uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers, zoals semi- en rijksoverheden, waterschappen, gemeentes en natuurorganisaties. Ook levert Acon aan tal van bedrijven in de GWW Sector maar ook particulieren kunnen en beroep op ons doen. Om welke werken het ook gaat, Acon BV regelt het snel, vakkundig en veilig. 

In de loop der jaren zijn er door Acon BV steeds nieuwe activiteiten ontplooid om haar klanten en opdrachtgevers een zo compleet mogelijk pakket te kunnen bieden op het gebied van afrasteringen en beschoeiingen. Ook voor de toekomst heeft Acon BV als doel het continu verbeteren van de kwaliteit, voor zowel haar diensten als haar producten en waar mogelijk het uitbreiden van het assortiment op haar vakgebied.

Visie, Missie en strategie ACON BV:

Visie,

Kwalitatief hoogwaardige afrastering en beschoeiing die correct is geplaatst zorgt ervoor dat de afrastering jarenlang aan de verwachting van de opdrachtgever voldoet. Acon BV wil ervoor zorgen dat met de juiste inzet van middelen en mensen de opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat de afrastering en beschoeiing van Acon Bv staat. 

Missie,

Het is de missie van Acon BV om de burgers , overheden en bedrijven maar ook de dieren te beschermen. Dit door de juiste afrastering en beschoeiing voor het specifieke doeleind toe te passen.

Strategie,

Afrastering en beschoeiing beschermt pas als het doet wat het moet doen. Acon BV is continu op zoek naar verbetering in zowel product als ook ontwikkeling van medewerkers. Het vertalen van uw vraag naar de beste oplossing en u positief te verrassen met het uiteindelijke resultaat is waar Acon BV voor Staat. Uitdagingen door veranderende inzichten en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, waarbij aan wet en regelgeving wordt voldaan, gaan we graag aan.

 

Door het kwaliteitszorgsysteem continu te blijven verbeteren zorgen we ervoor dat onze organisatie beheersbaar en flexibel blijft. Wij zijn daarom ook in het bezit van vele kwaliteitskeurmerken.