ACON sponsor VOLCO Heren 1

30 december 2014

Zaterdag 20 december heeft Volco de nieuwe sponsor voor haar eerste herenteam gepresenteerd.

Volleybalvereniging Volco Ommen is er in geslaagd een nieuwe sponsor voor het eerste herenteam aan te trekken. ACON BV uit Lemelerveld, gespecialiseerd in afrasteringen en beschoeiingen heeft naast de financiële verplichtingen de mannen voorzien van een complete set training- en wedstrijdkleding. De overdracht van dat pakket en de ondertekening van de contracten met een looptijd tot en met 2018 vond zaterdag 20 december plaats voorafgaande aan de laatste wedstrijd van 2014.

Koploper Donitas kreeg het nog wel Spaans benauwd in de Carrousel, maar ging er alsnog met de overwinning vandoor. Spannend was het zeker. Voor de ogen van het publiek en sponsor Martin van Thulden capituleerde het team van Gerrit Teune pas bij 19-21 in de vijfde set. Volco dankt tevens scheidend sponsor de Kompaan Dierenartsspecialist voor vele jaren sponsoring. Meer informatie is te lezen op www.volco-ommen.nl.

Door het kwaliteitszorgsysteem continu te blijven verbeteren zorgen we ervoor dat onze organisatie beheersbaar en flexibel blijft. Wij zijn daarom ook in het bezit van vele kwaliteitskeurmerken.